Georgek zotina du / [itzulpena, M.ª Eli Ituarte Zarragoikoetxea] - Ituarte Zarragoikoetxea, Mari Eli (Pepparekin olgetan! (Mezulari), 2014)
Peppa eta George lorategira irten eta jolasteko desiatzen daude. Horregatik, korrika eta presaka gosaltzen dute, eta, ondorioz, Georgeri zotinak ematen dio. Irakurri eta ikusiko duzu nola kentzen dion zotina Peppak. Ongi pasatu istorio piktogramadun hau irakurtzen, eta, bide batez, hiztegia ikasi! Liburu hau "Peppa pig" telesailean oinarrituta dago.