Hamster doktorearen dortoka - Ituarte Zarragoikoetxea, Mari Eli (Bilbao : Mezulari, 2014)
Hamster doktoreak maskota batzuk ekarri ditu eskolara. Ikasleak oso pozik daude; jolasean ari direnez, ez dira ohartzen dortoka txikitxoa desagertu egin dela. Non ote dago? Ongi pasatu istorio piktogramadun hau irakurtzen, eta, bide batez, hiztegia ikasi! Liburu hau "Peppa pig" telesailean oinarrituta dago.
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Eguneroko bizitza; Txerriak; Lagun egiteko animaliak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak