Traktoreak gustuko ditut! - Campos, Pilar; Irurk Itzulpenak (Madrid : Susaeta, 2021)
Traktoreak gustatzen zaizkizu? Haien berri jakin nahi baduzu ireki liburua eta ikusi leiho bakoitzak gorde dituen sorpresak.
4 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Traktoreak -- -Haur eta gazteentzako liburuak; Ibilgailuak; Haur eta Gazteentzako Literatura