Traktoreak gustuko ditut! / [ilustrazioak, Pilar Campos ; euskarazko testua, Irurk itzulpenak] - Campos, Pilar (Nire lehen irudi-liburua (Susaeta), 2021)
Traktoreak gustatzen zaizkizu? Haien berri jakin nahi baduzu ireki liburua eta ikusi leiho bakoitzak gorde dituen sorpresak.