Elkano lehen Mundu bira : jolastu eta ikasi Elkanorekin ([S.l.] : Dibulitoon, 2019)
Bideo labur honetan, Elkanok kontatuko digu nola lortu zuen Mundu Bira.
Keywords: Elkano, Juan Sebastian -- (ca. 1476-1526); Munduaren inguruko bidaiak; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Biografiak