Juan Sebastian Elkano ([Donostia]: Eusko Ikaskuntza, 2017)
Joan Sebastian Elkano esploratzaile eta itsasgizon getariarrak lehen aldiz munduari bira eman zioneko kronika herritarrei kontatzeko ekimenaren parte da honako hau. Aurkezpen bideo batez gain, esplorazioan parte hartu zuten Elkano eta Magallanes itsasgizon ezagunen biografia txikia aurkituko dituzu, besteak beste.
Keywords: Elkano, Juan Sebastian -- (ca. 1476-1526); Munduaren inguruko bidaiak; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Biografiak