Juneren egunerokoa : IKTen gehiegizko erabilera eta erabilera desegokiak ekiditeko ipuina - Luengo Latorre, José Antonio; Santos Heredero, María Jesús (Pozuelo de Alarcón : Sentir, 2020)
June kezkatuta dago bere anaia-arrebek denbora asko pasatzen dutelako teknologiarekin. Zer egingo du? Helduei laguntza eskatuko die? Konponbideak aurkitzen lagundu nahi diozu? Baietz elkarrekin lortu! Barruan pegatinak, marrazteko orrialdeak eta helduentzako gomendioak ditu. Haurtzaroan eta nerabezaroan aditua den psikologo batek idatzia.
4 eta 8 urte arteko haurrentzat (urdina)
El diario de Lola
Keywords: Irakaskuntza eta teknologia berriak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Emozioak eta sentimenduak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura