Juneren egunerokoa : IKTen gehiegizko erabilera eta erabilera desegokiak ekiditeko ipuina / [testua] José Antonio Luengo Latorre ; M.ª Jesús Santos Heredero, irudigilea - Luengo Latorre, José Antonio (Emozipuinak (Sentir), 2020)
June kezkatuta dago bere anaia-arrebek denbora asko pasatzen dutelako teknologiarekin. Zer egingo du? Helduei laguntza eskatuko die? Konponbideak aurkitzen lagundu nahi diozu? Baietz elkarrekin lortu! Barruan pegatinak, marrazteko orrialdeak eta helduentzako gomendioak ditu. Haurtzaroan eta nerabezaroan aditua den psikologo batek idatzia.