Bihotzetik sortutako familiak : ugalkortasun-tratamenduen bidez sortutako umeak ulertzeko ipuina - Pérez Álvarez, Natividad; Santos Heredero, María Jesús (Pozuelo de Alarcón : Sentir, 2020)
Amaia dantza egitea izugarri gustuko duen neska da. Behin, gurasoek mundura nola heldu zen kontatu zioten. Istorioa ezagutu nahi duzu? Bazenekien pertsona batzuek bizia sortzen laguntzen dutela? Barruan pegatinak, marrazteko orrialdeak eta helduentzako gomendioak ditu. Ugalkortasun-psikologo espezialista batek idatzia.
4 eta 8 urte arteko haurrentzat (urdina)
Familias creadas desde el corazón
Keywords: Familiak; Haurdunaldia; Emozioak eta sentimenduak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak