Bihotzetik sortutako familiak : ugalkortasun-tratamenduen bidez sortutako umeak ulertzeko ipuina / [testua] Natividad Pérez Älvarez ; M.ª Jesús Santos Heredero, irudigilea - Pérez Álvarez, Natividad (Emozipuinak (Sentir), 2020)
Amaia dantza egitea izugarri gustuko duen neska da. Behin, gurasoek mundura nola heldu zen kontatu zioten. Istorioa ezagutu nahi duzu? Bazenekien pertsona batzuek bizia sortzen laguntzen dutela? Barruan pegatinak, marrazteko orrialdeak eta helduentzako gomendioak ditu. Ugalkortasun-psikologo espezialista batek idatzia.