Ostadarraren koloretako txoriak : genero-indarkeria saihesteko eta haurren arteko berdintasuna sustatzeko ipuina - Barroso Braojos, Olga; Santos Heredero, María Jesús (Pozuelo de Alarcón : Sentir, 2020)
Anek istorio bat ikasi du: bikotea gaizki tratatzen zuen txoritxoarena. Zer gertatu zen jakin nahi duzu? Badakizu zergatik dauden horrela portatzen diren txoritxoak? Jakin nahi duzu zer egin zuen txoritxo emeak? Barruan pegatinak, marrazteko orrialdeak eta helduentzako gomendioak ditu. Haur psikologian aditu batek idatzia.
4 eta 8 urte arteko haurrentzat (urdina)
Los pájaros arcoíris
Keywords: Genero-indarkeria -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Sexismoa -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Emozioak eta sentimenduak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura