Ostadarraren koloretako txoriak : genero-indarkeria saihesteko eta haurren arteko berdintasuna sustatzeko ipuina / [testua] Olga Barroso Braojos ; M.ª Jesús Santos Heredero, irudigilea - Barroso Braojos, Olga (Emozipuinak (Sentir), 2020)
Anek istorio bat ikasi du: bikotea gaizki tratatzen zuen txoritxoarena. Zer gertatu zen jakin nahi duzu? Badakizu zergatik dauden horrela portatzen diren txoritxoak? Jakin nahi duzu zer egin zuen txoritxo emeak? Barruan pegatinak, marrazteko orrialdeak eta helduentzako gomendioak ditu. Haur psikologian aditu batek idatzia.