Ustekabeko bisita familian : pertsona maitatu baten minbizia azaltzeko, adierazpen emozionala errazteko eta prozesuan zehar familia babesteko ipuina - Fraca Villar, Mónica; Santos Heredero, María Jesús (Pozuelo de Alarcón : Sentir, 2019)
Emozipuinak bildumak 3 eta 10 urte bitarteko haurrei bizitzan zehar suerta dakizkiekeen egoerak ulertzen laguntzen die. Horrez gain, helduei orientabideak ematen dizkie egoera horiek kudeatu ahal izateko eta haurra maitasunez laguntzen ikasteko. Barruan pegatinak, marrazteko orrialdeak eta helduentzako gomendioak ditu.
5 urtetik aurrera (urdina)
Una visita inesperada en mi familia
Keywords: Minbizia; Emozioak eta sentimenduak; Gaixotasunak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak