Ustekabeko bisita familian : pertsona maitatu baten minbizia azaltzeko, adierazpen emozionala errazteko eta prozesuan zehar familia babesteko ipuina / [testua] Mónica Fraca Villar ; M.ª Jesús Santos Heredero, irudigilea - Fraca Villar, Mónica (Emozipuinak (Sentir), 2019)
Emozipuinak bildumak 3 eta 10 urte bitarteko haurrei bizitzan zehar suerta dakizkiekeen egoerak ulertzen laguntzen die. Horrez gain, helduei orientabideak ematen dizkie egoera horiek kudeatu ahal izateko eta haurra maitasunez laguntzen ikasteko. Barruan pegatinak, marrazteko orrialdeak eta helduentzako gomendioak ditu.