Zein koloretakoak dira zure sekretuak? : haurtzaroan adierazpen emozionala sustatzeko eta sexu-abusua prebenitu eta modu naturalean lantzeko ipuina / [testua] Margarita García Marqués ; irudiak, María Jesús Santos - García Marqués, Margarita (Emozipuinak (Sentir), 2019)
Emozipuinak bildumak 3 eta 12 urte bitarteko haurrei bizitzan zehar suerta dakizkiekeen egoerak ulertzen laguntzen die. Horrez gain, helduei orientabideak ematen dizkie egoera horiek kudeatu ahal izateko eta haurra maitasunez laguntzen ikasteko. Barruan pegatinak eta marrazteko orrialdeak ditu.