Zilarrezko lokarriaren bidaia : adopzioa, abegi iraunkorra eta familia-harrera ulertzeko ipuina - Zaira Cornejo, Loretta; Santos Heredero, María Jesús (Pozuelo de Alarcón : Sentir, 2019)
Emozipuinak bildumak 3 eta 12 urte bitarteko haurrei bizitzan zehar suerta dakizkiekeen egoerak ulertzen laguntzen die. Horrez gain, helduei orientabideak ematen dizkie egoera horiek kudeatu ahal izateko eta haurra maitasunez laguntzen ikasteko. Barruan itsasgarriak, marrazteko orriak eta helduentzako aholkuak ditu.
3 eta 12 urte arteko haurrentzat (urdina)
El viaje del cordón de plata
Keywords: Adopzioa; Harrera-familiak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Emozioak eta sentimenduak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak