Zilarrezko lokarriaren bidaia : adopzioa, abegi iraunkorra eta familia-harrera ulertzeko ipuina / [testua] Loretta Zaira Cornejo ; irudiak, María Jesús Santos - Zaira Cornejo, Loretta (Emozipuinak (Sentir), 2019)
Emozipuinak bildumak 3 eta 12 urte bitarteko haurrei bizitzan zehar suerta dakizkiekeen egoerak ulertzen laguntzen die. Horrez gain, helduei orientabideak ematen dizkie egoera horiek kudeatu ahal izateko eta haurra maitasunez laguntzen ikasteko. Barruan itsasgarriak, marrazteko orriak eta helduentzako aholkuak ditu.