Danik ez du lorik egin nahi : haurtzaroan loa ulertarazi eta sustatzeko ipuina / [testua] Rosa Jové ; [irudiak] Raúl Grabau - Jové, Rosa (Hazipuinak (Sentir), 2020)
Danik ez du lorik egin nahi. Arrazoia jakin nahi duzu? Zerbaiten beldur ote da? Lotara joateko irtenbiderik aurkituko du? Zuri ere gertatzen zaizu? Danirekin ideiak eta konponbideak aurkituko dituzu hobeto lo egin ahal izateko. Haurren psikologian aditu batek idatzia.