Txomin : aurrera bolie! - Urain, Jokin (Donostia : Gara, 2021)
Txomin Iturbe euskal militante independentistaren biografia, ezagutu zutenen testigantza zuzenen eta iturri bibliografiko ugariren bidez, 1943an Arrasaten jaio zenetik 1987an Aljerren izandako istripu batean hil zen arte.
Keywords: Iturbe Abasolo, Txomin -- (1943-1987); Biografiak; Monografiak