Kira jirafa eta haserrearen diamanteak - Mendizabal Etxeberria, Nerea; Fontana, Marta ([Zestoa] : Nerea Mendizabal, 2021)
Gorka eta Naia aita-alaben artean egunero gatazkaren bat pizten da, eta bietako inork ez dute amore ematen. Kira jirafak, bere trebetasun apartekin, hauek duten ezinegon eta amorruaren atzean dagoen mezua deskubritzen lagunduko die. Jirafarekin izandako elkarrizketari esker, biak zainduko dituzten irtenbideak aurkituko dituzte. Harrigarriena: hiru pertsonaiek bihotzetik hitz egin eta entzuteko egiten duten hautua.
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Guraso eta seme-alaben arteko harremana -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Emozioak eta sentimenduak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Gainditzea -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Erreferentzia-materialak