Juan Larrea Celayetaren 41. urteurrena = / [José Fernández de la Sota...et al.] (Bizkaiko Foru Aldundia, 2021)
Liburu bat dugu gurekin... Juan Larrea Celayetarekiko miresmena adierazi duten 400 artista baino gehiagoren pentsamenduak biltzen dituen kutxa bat. Ex! poesía Euskadi-tik aurtengo 2021. urtean autore ZERUTAR hau ezagutu, ez hobe, ezagutarazi nahi izan dugu.