Banpiroa - Climent Codina, Núria; Polidori, John William (1795-1821); Hidalgo, Ander; Torrez, César (Bartzelona : Adapta, 2021)
Londreseko nobleziaren festa eta dantzaldien artean, gazte aberats batek, Aubreyk, liluratzen duen gizon misteriotsu bat ezagutuko du: Lord Ruthven. Denborarekin, gaztea gizon hori arriskutsua dela konturatuko da... Aubrey Greziara doanean, Ianthe ezagutzen du, naturaz gaindiko istorioak azaltzen dizkion neska gaztea, eta banpiroei buruz hitz egiten dio. Aubreyk ezin du hori pentsatzeari utzi? Banpiroa misteriozko eta abenturazko liburua da, beldurraz, sineskeriez eta giza adimenaren hauskortasunaz hausnartzera gonbidatzen zaituena.
El vampiro
Keywords: Irakurketa erraza; Helduentzako Literatura