Harold Snipperpoten desastre paregabea - Alemagna, Beatrice; Sarriugarte, Danele (Madril : Harperkids, 2022)
Haroldek zazpi urte bete ditu. Ez du inoiz izan egiazko urtebetetze-festarik. Haren gurasoak petralegiak dira horretarako. Baina, aurten, ezberdina izango da. Ponzio jaunari esker (gizon benetan bitxia), gauza sinestezin bat gertatuko da Harolden urtebetetzean. Eta sekulakoa izango da.
5 urtetik aurrera (urdina)
Harold Snipperpot´s Best Disaster Ever
Keywords: Animaliak; Urtebetetzea; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak