Harold Snipperpoten desastre paregabea / [hitzak eta marrazkiak] Beatrice Alemagna ; [itzulpena, Danele Sarriugarte] - Alemagna, Beatrice (Harperkids, 2022)
Haroldek zazpi urte bete ditu. Ez du inoiz izan egiazko urtebetetze-festarik. Haren gurasoak petralegiak dira horretarako. Baina, aurten, ezberdina izango da. Ponzio jaunari esker (gizon benetan bitxia), gauza sinestezin bat gertatuko da Harolden urtebetetzean. Eta sekulakoa izango da.