Yako kokomoko / Kris Etxabe ; [ilustrazioak] Paul Caballero - Etxabe, Kris (Albumak (Erein), 2022)
Aitonak Mikeli loro bat oparitu dio bera ez dagoenerako. Yako du izena. Elkarrizketa luzeak izaten dituzte, eta, horregatik, sarritan aldatu behar zaizkio pilak. Aitona ospitalera eraman dute eta Mikel triste eta kezkatuta dago. Loroak beti erantzuten dio: -YAKO KOKOMOKO, aurrera mutiko!