Urte guztiak dire diferente : narratiba 1984 - Antza, Mikel; Utretx, Roman; Mendiguren Elizegi, Xabier; Lizarralde, Pello; Uria, Iñaki; Setien, Gorka (1958-2024); Iñurrieta, Iñaki; Olasagasti, Eneko (Lasarte-Oria : Susa, 1983)
Mikel Antza, Roman Utretx, Xabier Mendiguren, Pello Lizarralde, Iñaki Uria, Gorka Setien, Iñaki Iñurrieta eta Eneko Olasagastiren ipuinak jasotzen dira liburu honetan
Amodiozko istorio bat / Mikel Antza. Taxi baten agonia / Roman Utretx. Yuri Kakarin / Xabier Mendugurenowicz. Panterak parkearen jabe / Pello Lizarralde. Limosnatxo bat besamotzarentzat / Iñaki Uria. Azken asteartea / Gorka Setien. Amets belarrak / Iñaki Iñurrieta Batetik bestera / Eneko Olasagasti
Keywords: Helduentzako Literatura; Baliabide digitalak