Sukaldaritza liburua - Esnaola Arbiza, Iñigo; Euskal Wikilarien Kultura Elkartea; Pasaia. Udala ([S.l.] : Euskal Wikilarien Kultura Elkartea, Pasaiako udala, 2021)
Iñigo Esnaola Arbizak euskarazko sukaldaritzaren inguruko Wikiliburu bat sortu du. 600 errezeta baino gehiago, kozinatzeko teknikak, truko eta aholkuak, hiztegia eta sukaldaritzaren historia jasotzen ditu liburu honek. Wikiliburua den heinean modu askean eskura daiteke bertako informazioa eta elkarlanaren bidez ere molda daiteke.
Bibliografia: [319]-[323] or. Aurkibidea eta glosarioa: [297]-317 or.
Keywords: Sukaldaritza -- Errezetak; Monografiak