Ttipi-ttapa - Martija Apraiz, Nerea; Marrabila; Taupaka Elkartea ([Bilbo] : Taupaka elkartea, 2021)
Izarrek jakin-mina handia zuen, baina batzuetan ahots zelatarien matrakak entzuten zituen... Amamari esker, beldurrekin aurrera egiten ikasiko du Izarrek! Bidean topatu ahal ditugun oztopo eta beldurrei aurre egiteko deia egiten du liburu honek. Ume baten ausardia abiapuntutzat hartuz, familiaren garrantzia eta autoestimua landuko dira ipuin honi esker. Letra larriz idatzitako liburu hau hiru urtetik aurrerakoentzat pentsatuta dago. Gainera, liburuan zehar hainbat galdera edota proposamen agertzen dira umeei helarazteko. Honek, umeen bizipenak edota iritziak partekatzeko aukera emango digu.
3 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Haurren beldurra; Autoestimua; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak