Kulero zulatuen mamua - Andrés, José Carlos; Gómez; Mujika, Maialen (Madril : NubeOcho, 2022)
Ametsgaiztoenean beldurrez bizi zen mundu guztia. Bertan bizi zen... kulero zulatuen mamua! Lortuko al dute bizilagunek mamuak gehiago ikara ez ditzan?
5 urtetik aurrera (urdina)
El fantasma de las bragas rotas
Keywords: Mamuak; Umorea; Beldurra; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak