Kulero zulatuen mamua / [testua] José Carlos Andrés ; [irudiak] Gómez ; [itzulpena, Maialen Mujika] - Andrés, José Carlos (Somos8 (NubeOcho), 2022)
Ametsgaiztoenean beldurrez bizi zen mundu guztia. Bertan bizi zen... kulero zulatuen mamua! Lortuko al dute bizilagunek mamuak gehiago ikara ez ditzan?