Gaztelu sorginduan / [testua eta ilustrazioak] Harriet Muncaster ; Mari Eli Ituarte Zarragoikoetxearen itzulpena - Muncaster, Harriet (Isadora Moon (Mezulari), 2021)
Isadoraren ama maitagarria da eta aita banpiroa, eta berak bietatik gorde du zerbait. Isadoraren gelakideak txangoa egingo dute gaztelu sorgindu batera! Izu-ikarak jota daude guztiak. Eta mamuren bat agertzen bazaie? Isadorak erakutsiko die badaudela ezagutu ostean horren beldurgarriak ez diren hainbat gauza.