Enborretik : antologia poetikoa - Artze, J. A. (1939-2018) (Donostia : Balea Zuria, 2021)
Balea Zuria argitaletxeak Joxan Artze idazle eta musikariaren 'Enborretik' olerki antologia kaleratu du. Artzeren testuekin osatu dute, eta haren grafia originalarekin plazaratu dituzte batzuk.
Keywords: Poesia; Helduentzako Literatura