Enborretik : antologia poetikoa / Joxan Artze - Artze, J. A. (1939-2018) (Sail berezia (Balea Zuria), 2021)
Balea Zuria argitaletxeak Joxan Artze idazle eta musikariaren 'Enborretik' olerki antologia kaleratu du. Artzeren testuekin osatu dute, eta haren grafia originalarekin plazaratu dituzte batzuk.