60ko hamarkadako hitzak : elkarrizketa hautatuak - Iparragirre Lazkano, Pilar (Lasarte-Oria : Argia, 2001)
"Zeruko Argia" aldizkarian argitaratutako idazlanak 1963-1970 epealdian.
Keywords: Euskaldunak -- Elkarrizketak; Monografiak