60ko hamarkadako hitzak : elkarrizketa hautatuak / Pilar Iparragirre ; [argazkiak, Zeruko Argia] - Iparragirre Lazkano, Pilar (Argia, 2001)
"Zeruko Argia" aldizkarian argitaratutako idazlanak 1963-1970 epealdian.