Txerokiren txorakeriak - Sarasola, Iñigo (Legutio : Jean François Sauré, 2001)
Geu (Gasteiz) aldizkarian argitaratutako komikiak.
Liburu honek Eusko Jaurlaritzako Kultura Sailaren laguntza jaso du
Keywords: Komikiak; Helduentzako Literatura