Itxoidazu Café de Passy-n - Etxeberria Garro, Xabier; Etxeberria Garro, Martin (Donostia : Elkar, 2004)
"Itxoidazu Café de Passy-n", Etxeberria anaiek elkarrekin idatzi duten eleberri sendo eta anbiziotsu honek bi kontakizun-hari nahasten ditu, fisikoki Parisen bat egiten dutenak, denbora diferenteetan gertatu arren, eta espirituz garai eta pertsonak idealizatzeko joeraren kritikak elkartzen dituenak
Keywords: Helduentzako Literatura