Itxoidazu Café de Passy-n / Xabier Etxeberria, Martin Etxeberria - Etxeberria Garro, Xabier (Literatura (Elkar), 2004)
"Itxoidazu Café de Passy-n", Etxeberria anaiek elkarrekin idatzi duten eleberri sendo eta anbiziotsu honek bi kontakizun-hari nahasten ditu, fisikoki Parisen bat egiten dutenak, denbora diferenteetan gertatu arren, eta espirituz garai eta pertsonak idealizatzeko joeraren kritikak elkartzen dituenak