Janaria [Mahai-jolasa] - Mata, Marta; Rifá, Fina; Rosa Sensat (irakasle taldea); Euskaltzaindia (Barcelona : La Galera, 1971)
Irudien bitartez ttipien hiztegia lantzeko lanerako fitxak.
Keywords: Janariak -- Hezkuntza jolasak; Jolas didaktikoak