Janaria [Mahai-jolasa] / [Marta Mataren gidaritzapean "Rosa Sensat" eko irakasle taldeak egina ; Irakasleen elkarteko taldeak itzulia Euskaltzaindikoen gidaritzapean ; Fina Rifá-ren irudiak] - Rifá, Fina (Lehen irudiak. Lehen hitzak, 1971)
Irudien bitartez ttipien hiztegia lantzeko lanerako fitxak.