Euskaldun berri baten gorabeherak - Dalbret, Mikel; Heguy, Txomin; Aurkenerena Barandiaran, Joseba (Baiona : Maiatz, 2021)
Kontakizun honetan, jendeari, ezagutarazi nahi diot bizitza baten esperientzia originala, euskaldun berriei baina baita, eta zergatik ez, zaharrei ere. Azpimarratzekoa da nola, herri honetan, gizaki baten eta herriko hizkuntza baten arteko topaketak aldatzen ahal duen gizaki honen bizitza.
Keywords: Monografiak