25 gau eta bat gehiago : Gilkitxaro antzerki taldeak 25 urte - Zabala, Ane; Perez, Galder; Gorrotxategi, Olatz; Guillan, Oier; EHAZE (Donostia : EHAZE, 2021)
Liburu hau Galder Perez eta Ane Zabalak osatutako Gilkitxaro antzerki taldearen 25. urteurrena ospatzeko sortu da. Liburuaren barruan bi atal topatuko ditu irakurleak: batetik, Euskal Herriko hamaika sortzailek partekatutako oroitzapenak, Gilkitxarorekin lotuta baina, era berean, euskal teatroaren garai oso bateko erretratua osatzen dutenak. Bestetik, taldearen hiru obretako gidoiak: "Honolulu", "leku bat", "8 begi eta Adarretatik zintzilik".
Keywords: Gilkitxaro Antzerki Taldea; Antzerkia; Helduentzako Literatura