Aita mari : bidaia musikala urrutiko uretara - Korrontzi; Barandiaran, Agus; Bergara, Aritza; Zabala, Xabier; Novo, Alfonso (Aduna : Elkar, 2021)
Aita Mari erreskate-ontziari laguntzeko borondatezko lana. Korrontzi Aita Marin ontziratu da, Mediterraneorantz. Ontzi gainean, trikia doitzen dute urrutiko uretara egindako musika-bidaia honetan. Portu bakoitzean istorioak eta doinuak bilduko dituzte, tradizioak eta kulturak, bizitza berri baten bila ari direnei sokaren muturra hurreratzen dieten bitartean, esperantzari heltzeko aukera izan dezaten.
CD ; $tLurra / $rKorrontzi, Aziza Brahim, Stefano Saletti, Kristina Aranzabe, Leire Berasaluze;. $tKantauri / $rKorrontzi, Luar Na Lubre, Bieito Romero, Kristina Aranzabe, Leire Berasaluze ;. $tBizi duguna / $rKorrontzi, Jesús Cifuentes, Mikel Urdangarin ;. $tFarol de corda / $rKorrontzi, Luis Peixoto, Celina Da Piedade ;. $tZengotita /$rKorrontzi, Riccardo Tesi, Rufino Arrola, Kristina Aranzabe, Leire Berasaluze ;. $tBizitzeko jaio / $rKorrontzi, Althay Páez, Xabier Berasaluze, Kristina Aranzabe, Leire Berasaluze
Keywords: Trikitixa; Herri kantak; Audioak