Aita mari : bidaia musikala urrutiko uretara / Korrontzi ; [musika, Agus Barandiaran ; testuak, Aritza Bergara ; argazkiak, Alfonso Novo] - Barandiaran, Agus; Bergara, Aritza; Zabala, Xabier; Novo, Alfonso (Elkar, 2021)
Aita Mari erreskate-ontziari laguntzeko borondatezko lana. Korrontzi Aita Marin ontziratu da, Mediterraneorantz. Ontzi gainean, trikia doitzen dute urrutiko uretara egindako musika-bidaia honetan. Portu bakoitzean istorioak eta doinuak bilduko dituzte, tradizioak eta kulturak, bizitza berri baten bila ari direnei sokaren muturra hurreratzen dieten bitartean, esperantzari heltzeko aukera izan dezaten.