Izurritea / Onintza Enbeita Maguregi - Enbeita, Onintza (Zorrotz, 2021)
Liburu honetan esaten diren gauzarik gehienak zuri ere burutik pasatuko zitzaizkizun konfinamendu garaian. Izurritearen kudeaketaz eta izurritez egindako hausnarketak dira. COVID19an existentzia zalantzan jartzen baduzu, liburu hau ez zaizu egokia irudituko. Hartu diren neurri guztiekin ados bazaude eta elkar besarkatu gabe jarraitu behar dugula uste baduzu ere ez. Hala ere, lasai; ez da liburu grisa. Beltzak eta zuriak ondo markatuta ditu. Bizi izan dugunaren errepaso emozionala, profesionala eta soziala baino ez da.