Lurreko paisaia galduak / [irudiak, Aina Bestard ; testuak, Marta de la Serna ; itzultzailea, Oskar Arana Ibabe] - Bestard, Aina (Txalaparta, 2021)
lrudika dezakezu gure planeta elur-bola erraldoitzar baten moduan? Eta labazko itsasoz estalirik? Edo dinosauroak eta bizidun arrotzak bertan bizi zirelarik? Duela milioika urte gertatu zen hori guztia, zuk ezagutzen dituzun animaliek eta landareek Lurra beretu baino anitzez lehenago. Zatoz historia hau ezagutzera eta gure planetako paisaia galduetan bidaiatzera, hain garai aspaldiko eta oraingoa ez bezalakoetan galdu baitziren, non gure adimenak nekez irudika baititzake...