Bihotza kate - Paya, Xabier; Orueta, Iker (Donostia : Erein, 2021)
Antzerkia du amets Carmenek, eta egin ahalak egiteko prest dago bere ametsa bete dadin. Eskuratu berri duen beka eskutan, Bilbo utzi eta badoa Madrila. Han antzerki mundu distirantean murgiltzen da, aurreko bizitzari bizkar emanez. Hark, ordea, ordaina gogoraraziko dio telefono dei bat jasotzen duenean
XV. Peru Abarka album lehiaketako irabazlea, 2021
Keywords: Irrika; Album ilustratuak; Helduentzako Literatura; Eleberriak