Bihotza kate / Xabier Paya ; [ilustrazioak] Iker Orueta - Paya, Xabier (Albumak (Erein), 2021)
Antzerkia du amets Carmenek, eta egin ahalak egiteko prest dago bere ametsa bete dadin. Eskuratu berri duen beka eskutan, Bilbo utzi eta badoa Madrila. Han antzerki mundu distirantean murgiltzen da, aurreko bizitzari bizkar emanez. Hark, ordea, ordaina gogoraraziko dio telefono dei bat jasotzen duenean