Non bizi da Bildur? / Iñaki Friera ; [barruko marrazkiak, Luis Alonso] - Friera, Iñaki (Ekin (Ibaizabal), 1998)
Nor ausartuko da Bildurren aurka egiten? Nork dau bildurraren jaunari aurre egiteko behar dan adorea? Zuk? Holan bada, zabaldu eizu liburu honen orriok eta ekin irakurteari! Amaitutakoan, oraindino ausartzen bazara, barriro hitz egingo dogu. Baina... egon! Irakurten hasi baino lehen, gauza bat jakinazo gura deutsut. Hor barruan, orri honeen artean, badozu zu beste ausarta dan mutiko bat: Mikel. Harek, gura badozu, Bildurrengana heltzen lagunduko deutsu.