Zapata italiarrak (klipak) - Vallbona, Rafael; Billelabeitia, Miren (Bilbao : Desclée de Brouwer, 1993)
Ipuin antzeko testu ttikiak biltzen ditu, ia deskripziorik gabe, erritmo bizian, bideokliparen teknika oso hurbiletik jarraituz. Istorio posible batzuen hezurdurak-edo adierazten zaizkigu, ia guztiak ipuin beltzak izanez: heriotza, suizidioa, hilketa, beti hor daude.
12 urtetik aurrera (horia)
Sabates italianes
Keywords: Suizidioa -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Heriotza; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak